Slaan oor na inhoud
Evaluering van 'n gewysigde GnRH-gebaseerde Timed-AI-protokol wat verband hou met die opsporing van erstrus by vleisverse geïnsemineer met geslagsgekose of konvensionele semen

Evaluering van 'n gewysigde GnRH-gebaseerde tyd-AI-protokol wat verband hou met estrusopsporing by vleisverse geïnsemineer met geslagsgekose of konvensionele semen

Die hoofdoel was om dragtigheid per AI (P / AI) te vergelyk tussen geslagsgeselekteerde en konvensionele semen in sikliese beesverse wat aan 'n 5-dae Co-synch plus CIDR-protokol onderwerp is en die nut van 'n estrus-opsporingstoestand (ED) te evalueer. verse te identifiseer wat waarskynlik swanger sou word. Hierdie studie het ook bepaal of die uitdrukking van estrus voor time-AI (TAI) geassosieer sou word met verhoogde P / AI in asikliese verse wat geïnsemineer is met konvensionele saad.

Hier is meer hier

Terug na bo