Slaan oor na inhoud
Invloed van gemodifiseerde lewende entstowwe op voortplantingsprestasies by vleisbeeste

Invloed van gemodifiseerde lewende entstowwe op voortplantingsprestasies by vleisbeeste

Voortplantingsprestasie is van kritieke belang vir die winsgewendheid van 'n koei-kalfprodusent en talle faktore (bv. Versontwikkeling, voeding, koei se liggaamstoestand tydens kalwing, bulvrugbaarheid, omgewing, ens.) Beïnvloed die reproduksie-doeltreffendheid, maar die voorbehoud vir reproduksiebestuur is die goed wat u goed doen, vergoed nie die foute wat u maak nie.

In plaas daarvan maak die foute wat u maak, al die dinge wat u goed doen, uit. Om optimale reproduksiedoeltreffendheid te hê, moet ons die besonderhede evalueer en hoe dit die effektiwiteit kan beïnvloed.

Klik hier vir meer inligting

Terug na bo